Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Супер Бианка ще се бори на финала на „Мис Мерилин”

отпечатай новината

25.05.2011 15:00 | Видян 2753 пъти

Супер Бианка ще се бори на финала на „Мис Мерилин”

Лъчезарната репотерка Супер Бианка беше първата, получила мечтаното розово картонче в Пловдив, даващо право на участие във финалния кастинг на един от най-престижите конкурси за красота и талант „Мис Мерилин”.

На първия от поредицата кастинги в цялата страна цикламено-синята фурия грабна заветното „да” и получи право да се бори наравно с претендентките за короната на конкурса. В Пловдив Бианка беше водеща на шоуто и ролята и беше да дава кураж и настроение на участничките. Звездното жури на конкурса обаче единодушно реши, че репортерката притежава всички качества да бъде тазгодишната Мис Мерилин заради връзката и с легендарната Монро. Двете блондинки са родени на една и съща дата – 1 юни и дори споделят един и същ асцедент.

Истинско съзвездие от обичани български имена оценяваше качествата на претендентките. Любмите на няколко поколения звезди от култовия български сериал „Стъклен дом” – Деси Бакърджиева, Александър Кадиев и Бойко Кръстанов журираха кастинга заедно с Ваня Щерева и плеймейтката Николета Лозанова. Дали журито ще запази състава си за предстоящите кастинги тепърва ще се разбере, но организаторите обещават много приятни изненади и звездни срещи за участничките.


Кастингът за най-желаната от младите момичета титла „Мис Мерилин” в Пловдив беше първият от поредица, които ще се проведат в цялата страна. Това е третото издание на националния конкурс като мащабът му тази година е несравнимо по-голям от всички провеждани до момента. 11 са градовете, в които ще се търсят най-красивите и талантливи момичета. Финалният кастинг ще се проведе през септември, а носителката на короната „Мис Мерилин” ще бъде ясна през октомври. Голямата награда за победителката и тази година е чисто нов автомобил.

Победителките от първите две издания вече могат да се похвалят с шеметна кариера. Носителката на короната „Мис Мерилин” 2009 Гея Антонова беше ангажирана за редица реклами, музикални клипове и фотосесии у нас и в чужбина. Очарователната призьорка участва в най-скъпата реклама, снимана в света, след като стана лице за 2011 година на една от най-големите индийски компании.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !