Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Супер Бианка конкурира красавици за титлата „Мис Мерилин”

отпечатай новината

26.05.2011 14:30 | Видян 2576 пъти | Гласували 1

Супер Бианка конкурира красавици за титлата „Мис Мерилин”

Супер Бианка получи мечтаното от всички претендентки за „Мис Мерилин” розово листче, даващо право на участие във финалния кастинг на конкурса през септември

Лъчезарната репотерка Супер Бианка беше първата, получила мечтаното розово картонче в Пловдив, даващо право на участие във финалния кастинг на един от най-престижите конкурси за красота и талант „Мис Мерилин”. На първия от поредицата кастинги в цялата страна цикламено-синята фурия грабна заветното „да” и получи право да се бори наравно с претендентките за короната на конкурса.

В Пловдив Бианка беше водеща на шоуто и ролята и беше да дава кураж и настроение на участничките. Звездното жури на конкурса обаче единодушно реши, че репортерката притежава всички качества да бъде тазгодишната Мис Мерилин заради връзката и с легендарната Монро. Двете блондинки са родени на една и съща дата – 1 юни и дори споделят един и същ асцедент.

Истинско съзвездие от обичани български имена оценяваше качествата на претендентките. Любимите на няколко поколения звезди от култовия български сериал „Стъклен дом” – Деси Бакърджиева, Александър Кадиев и Бойко Кръстанов журираха кастинга заедно с Ваня Щерева и плеймейтката Николета Лозанова. Дали журито ще запази състава си за предстоящите кастинги тепърва ще се разбере, но организаторите обещават много приятни изненади и звездни срещи за участничките.

Кастингът за най-желаната от младите момичета титла „Мис Мерилин” в Пловдив беше първият от поредица, които ще се проведат в цялата страна. Това е третото издание на националния конкурс като мащабът му тази година е несравнимо по-голям от всички провеждани до момента. 11 са градовете, в които ще се търсят най-красивите и талантливи момичета. Финалният кастинг ще сепроведе през септември, а носителката на короната „Мис Мерилин” ще бъде ясна през октомври. Голямата награда за победителката и тази година е чисто нов автомобил.

Победителките от първите две издания вече могат да се похвалят с шеметна кариера. Носителката на короната „Мис Мерилин” 2009 Гея Антонова беше ангажирана за редица реклами, музикални клипове и фотосесии у нас и в чужбина. Очарователната призьорка участва в най-скъпата реклама, снимана в света, след като стана лице за 2011 година на една от най-големите индийски компании.
  

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !