САС отложи гледането на мярката на...

Болен адвокат отложи мярката на задържания за смъртта на...

Кейти Пери иска Анистън за кръстница...

Попзвездата Кейти Пери е избрала звездата от...

Теодора с награда в Македония

отпечатай новината

20.05.2008 16:33 | Видян 4958 пъти

Теодора с награда в Македония

Певицата получи отличие за принос за развитието на Балканската музика на Фолк-фест – Валандово. Теодора замина за Македония, за да вземе участие в престижния фестивал. Певицата се представи с авторска македонска песен със заглавие „Любовта ме убива”. Текстът е на Борче Нечовски, а музиката и аранжимента – на Бобан Моисовски.

Теодора представи песента си на втората вечер на фестивала, който продължи три дни. През първите две вечери се представят по 18 певци, а третата е вечерта на наградите, когато пеят само избрани 18 изпълнители от представилите се 36. Примата на „Диапазон рекърдс” пя на втората вечер, като песента й бе сред избраните финалисти. Така „Любовта ме убива” прозвуча и на финала на фестивала – за радост на многобройните фенове на певицата в Македония.  И спечели специалната награда! „Очарована съм от начина, по който беше организирано всичко – сподели Теодора. – За мен е голяма чест, че именно аз получих специалната награда за Принос за развитието на Балканската музика! Но най-много се развълнувах, когато едно младо семейство дойде да ме поздрави и се оказа, че са мои големи почитатели! Дори 4-месечната им дъщеря е кръстена на мен – Теодора!”

Певицата се беше подготвила перфектно за участието си. Съпровождаше я екип от България, който помогна за отличното й представяне. Теодора се беше спряла на два стилни тоалета - за конкурсната вечер и за награждаването. След церемонията Теди се радва на огромен интерес от страна на медии и фенове. Освен, че раздаде стотици автографи, Теодора даде и многобройни интервюта за печатни и електронни медии. Макар и поуморена от пътя и напрежението на фестивала, певицата е доволна от участието си във Валандово и продължава със записите на новите си песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !