Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Мила Йовович грее от нов календар

отпечатай новината

31.10.2011 16:30 | Видян 2216 пъти

Мила Йовович грее от нов календар

В Милано за 13-тa поредна година бе представен световноизвестният календар Campari за 2012 година. Озаглавен „It’s the end of the world, baby!” тазгодишният календар черпи вдъхновение от нашумялото предсказание на древните маи, че на 21-ви декември 2012 г. идва краят на света. Със своето „фатално” 13-то издание на Календара, Campari реагира енергично, позитивно и безкомпромисно на това „апокалиптично” пророчество.

Календарът за 2012 г. е истинско предизвикателство, като представя визуално древните фантазии в серия от интригуващи и вдъхновяващи снимки, с участието на холивудската актриса и супермодел Мила Йовович. Календарът представя последната героиня на Campari в нова необичайна визия, пресъздаваща хипотетични сцени за края на света, които увличат публиката в едно зашеметяващо пътешествие.

Със сценарии, вдъхновени от съвременната кинематография, митологични и библейски сътворения, календарът изследва забележителни събития от драматичните Опустошаване и Урагани до Извънземна инвазия и Метеорит. Великолепната Мила Йовович, излъчваща решителност, власт и контрол над непознатото, насърчава хората по целия свят да се присъединят в създаването на страстни, запомнящи се моменти, като вдигнат тост заедно.

Мила Йовович коментира изживяването: ”Като модел и актриса, за мен това беше вълнуващо ново предизвикателство, съчетаващо умението да вдъхнеш живот на всяко едно от хипотетичните събития по драматичен, но и изтънчен начин.

Това, което ме привлече най-много към проекта е вдъхновението на създателите му, както и идеята им за утвърждаване и възвеличаване на живота със специален тост с приятелите и семейството.’’Календарът беше заснет от Димитри Данилофф, една от най-интересните личности в международната фотография.

Роденият в Париж фотограф, е логичен избор за заснемане на мистичната история. Той умее да улавя перфектно всеки сценарий. Със старанието си чрез камерата да оформи всеки образ парче по парче, превръща картината в реалност.

Сложният и продължителен процес на продукцията е завършен със специални ефекти, които добавят финалния щрих и оживяват всяка фантазия. Мила Йовович бележи завръщане отново на жените-звезди за Campari Calendar след миналогодишния дебют на Бенисио дел Торо. Сега тя се нарежда до едни от най-красивите жени на света, украсявали страниците на предишните календари, като Салма Хайек, Ева Мендес и Джесика Алба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !