Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Жената на Веско Маринов опразни бутика си

отпечатай новината

02.12.2011 17:45 | Видян 4949 пъти | Гласували 1

Жената на Веско Маринов опразни бутика си

Любимият бутик на Цецка Цачева беше НАБЪРЗО опразнен. Негова съдържателка беше Цветанка Маринова. След фризьорския салон, който държеше в блока, където живееха с Веско Маринов, тя затваря втори обект.

До момента Цветанка твърди в своите интервюта, че тя има стабилен собствен бизнес и не се нуждае от финансовата подкрепа на Веска. Както и че винаги се е оправяла сама с разходите си, без да разчита на неговите авоари.

Скоростното прекратяване на модния й бизнес обаче намирисва на финансова криза при отчаяната и изгонена втора съпруга на певеца.

Нейният бутик се намираше на малката улица Верила, малка пряка на булевард Витоша в неговата част над Патриарха.

 По ирония на съдбата, точно срещу Цветанка държеше малък магазин и бившата депутатка Юлияна Дончева.

 Дебютиралата през укинеда в следобедно шоу на бТВ царска красавица обаче заряза бутика преди около година. Нейната марка Примо Емпорио се настани в един от софийските молове.

А самата Юлияна пак се хвана с политика. Само че в града на нейния втори съпруг Велико Търново. Тя успя да вкара бойна група, без участието на якия й мъж от ММА, в местния парламент на изборите тази есен.

Покрай политическата драма благоверният й Стъки дори успя да се изпокара с футболната легенда Трифон Иванов, който пък е местен деятел на ГЕРБ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !