Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коко няма да спонсорира Анелия

отпечатай новината

08.08.2012 12:15 | Видян 3528 пъти

Коко няма да спонсорира Анелия

Фолкгърлото Анелия най-после се престраши да влезе в зала 1 на НДК. Певицата, която през 2002 г. влезе с гръм и трясък в попфолкелита с хита “Погледни ме в очите”, се подготвя за най-голямата си солова изява. През есента тя ще изнесе мегаконцерт по случай първия си голям юбилей – 10 години на сцена.
Проектът на певицата е много амбициозен и затова е решила музикалното шоу да е в зала 1 на НДК, на чиято сцена малко чалгаджийки са имали смелостта да се появат сами.

Анелия ще изпее най-известните си песни, с които изгря преди десетина години, както и най-новите си хитове. Певицата пази подробностите в пълна секретност, но обещава много изненади.
Тя дори сама се е нагърбила с организацията, както и в търсенето на спонсори. Близки до фолкдамата твърдят, че бившият й съпруг Коко Динев няма да даде рамо и да я подпомогне финансово, макар че двамата все още са в добри отношения и след раздялата през 2008 г.

Преди Анелия, в зала 1 на НДК от попфолкгилдията се е осмелявала да пее и да напълни залата само Рени. Глория също се опита и чества там своята 15-а годишнина като певица, но дори тя призна, че концертът е бил пълен провал. Дори най-хитовата певица в момента – Преслава не смее да направи самостоятелен концерт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !