Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Минус 50 кг. – рекордно отслабване

отпечатай новината

03.09.2012 10:15 | Видян 10105 пъти | Гласували 2

Минус 50 кг. – рекордно отслабване

Старозагорският рекордьор по отслабване Васил Генчев, който смая цяла България преди няколко месеца, продължава да учудва света.
Историята му продължава вижте как:

Здравейте, приятели :)
Казвам се Васил и съм от Стара Загора, но от около година живея в Кипър. Някои от вас вече ме познават, защото преди време ви споделих за Рекорда, който направих – отслабнах с цели 40 кг.

Какво беше преди?!


Преди година и половина бях 174 кг. и бях отчаян от неуспешните опити, които правех, за да отслабна. Тогава, благодарение на моята баба, която ми посочи решението, на моята воля, с помощта на която не се отказах нито веднъж, и на 20 кутии Vitaslim LIGHT , с който апетитът ми намаля и ядях по-малко, аз поместих стрелката на кантара надолу. Отслабнах с цели 40 кг. само за 7 месеца. Тогава промених не само теглото си, а целият ми живот се преобърна.

Какво стана после?


Аз не се задоволих с постигнатото и не спрях до там, където приключи първата ми история. Продължих борбата си с килограмите, защото съм твърдо решен да постигна всичко – да съм здрав, да живея живота си, да съм тонизиран, да тежа точно толкова, колкото е нормално за ръста ми...
Рекордното отслабване беше направено, затова промених подхода си – обърнах се към спорта. Ходя на фитнес почти всеки ден, като наблягам на силовите упражнения, за да се стегна. Смених и Vitaslim програмата си – започнах да пия Vitaslim LINE  и Vitaslim FITNESS , защото с тях мазнините се горят по-бързо. Взех ги, за да направя мускули по-лесно и да се стегна.

Отслабнах с още 10 кг., така че общо съм свалил 50 кг. Но най-хубавото е, че усетих съживяване на цялото тяло. Имах повече сила и енергия. Дори направих лек релеф. По клубове и дискотеки дансингът вече е мой. На плажа се разхождам уверено и със самочувствие, а момичетата ме заглеждат. Забавлявам се от сърце, а флиртът е къде-къде по-лесен. Аз съм нов човек с нов живот, който гребе с пълни шепи от него. И всичко това благодарение на Vitaslim и моята воля.
Васил Генчев, 21 г., Стара Загора

Повече за продуктите от Vitaslim  ТУК!!!


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !