Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Мария Сапунджиева разкри семейни проблеми в миналото

отпечатай новината

05.12.2012 15:00 | Видян 2385 пъти

Мария Сапунджиева разкри семейни проблеми в миналото

На презентацията на д-р Ценка Местанска „Отслабване със силата на мисълта”, която се състоя вчера, Мария Сапунджиева призна за свои семейни проблеми, коренящи се в миналото.

На сцената на Studio 5 актрисата призна, че благодарение на Техниката за Емоционална Свобода, която се практикува от дипломирания психолог д-р Ценка Местанска, успяла да промени отношението си към баща си.

Тя се запознала с психоложката, работила с Дейв Геън от Depeche Mode, защото отдавна проявявала интерес към ТЕС (малко познат у нас метод за влияние върху психиката на енергийно ниво, който акцентира върху състоянието на емоциите и работи с подсъзнанието).

Д-р Местанска й помогнала да открие корена на тогавашни проблеми в личния и професионалния й живот.

Оказало се, че това били взаимоотношенията с баща й, които след няколко сеанса по ТЕС, били променени в коренно положителна насока.

На презентацията д-р Ценка Местанска разкри на присъстващите не само как можем да отслабнем единствено със силата на положителна мисъл, но и как можем да откажем цигарите, фобиите си, депресивните състояния, дори как може да бъде спасен човешки живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !