Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кристина Димитрова изкълчи крак

отпечатай новината

18.12.2012 14:30 | Видян 2860 пъти

Кристина Димитрова изкълчи крак

Кристина Димитрова изкълчи сериозно крака си в края на миналата седмица, проплакаха нейни близки. Това станало непосредствено преди концерта „Коледни звезди” в НДК, за който популярната диско изпълнителка тръгнала в поледицата покачена върху 15 сантиметрови токчета, пише Всеки ден.

Понеже бързала да не закъснее за събитието, непосредствено пред сградата на двореца се подхлъзнала и изтърсила, при което изчекнала глезена си. Била доста припряна, защото преди това ходила на посещение в туроператорска фирма, за да плати за коледна почивка в Банско.агент тенев кристина димитрова

В крайна сметка Кристина се разминала на косъм от гипсиране на засегнатия крак, а пристигналите на място медици констатирали само зверското изкълчване. След като обработили травмата и я наръсили със спрей за замразяване те заявили, че ще може да изкара спокойно концерта, но просто трябва да забрави за туристическите си мераци.

Близки на певицата Кристина Димитрова са категорични, че в крайна сметка тя трябва да намали малко оборотите. Защото въпреки напредналата си възраст все още се изживявала като младо момиче и понякога прекалявала заради вродената й суета. Така, сега изпълнителката ще се размине без екскурзия до Банско и най – вероятно ще изкара празниците в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !