Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Криско заби Котката на Денис Ризов

отпечатай новината

25.03.2013 10:30 | Видян 5504 пъти

Криско заби Котката на Денис Ризов

Рапърът Криско се появява все по-често на светски събития в компанията на секси брюнетка, която се оказа начинаеща еротична моделка. Името на девойката е Кристин Илиева, която заработва допълнително като асистентка в телевизионното предаване на Денис Ризов.

Досега Криско не е показвал по-сериозни симпатии към някое момиче, когато се появява на публични мероприятия. Поради тази причина светски хроникьори заключиха, че еротичната моделка е новата му изгора. Кристин Илиева стана известна като Котката в късното шоу на БНТ "Денис и приятели", пише Монитор.

Миналия ноември брюнетката, която е бивша гимнастичка и настояща балерина, засне гола уестърн фотосесия за мъжко списание. "Цялата съм естествена – нямам мигли, ноктопластики, изкуствени коси, нищо. Дори зъбите не съм си избелвала, похвали се тогава красавицата и допълни. - Обичам мъжете да ми свалят всичките звезди."

Криско , съавтор на песента "Само шампиони", с която Елица и Стунджи ще представят България на "Евровизия", беше замесен наскоро в скандал с авторски права. Първият му сингъл за 2013-а - Drope Some, се оказа подозрително сходен с песента Bitch You Betta Have My Money на американския рапър Тайга.

От лейбъла Facing The Sun, който издава парчетата на Криско, обаче настояха пред Монитор, че няма нищо крадено: "Ние сме партньори на Google, които имат вградена търсачка за сходства в съдържанието. Тоест, ако качите песен със семпъл на Джей Зи, издателите му веднага ще получат сигнал за нарушени авторски права. Фактът, че Drope Some бе качен безпроблемно в сайтовете за видеосподеляне, показва, че бийтът не е чак толкова близък до този на Тайга.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !