Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Прокоба тегне над фамилията Фатик

отпечатай новината

31.03.2013 09:06 | Видян 2890 пъти

Прокоба тегне над фамилията Фатик

Зла прокоба тегне над клана Фатик, плашат се близки до семейството – пише България днес. Причина за това е поредната трагедия в семейството, след като синът на сестрата на Фатик загина в жестока катастрофа миналата седмица – отбелязва изданието.

"Коварна прокоба тегне над нас. Дано с нелепата смърт на любимия ми братовчед Исмет всичко най-после приключи" – споделя мъж от фамилията Шабан. Дълбоко в публичното пространство вече близо 30 години се пази тайната за смъртта на две момичета, нелепо загинали в София в средата на 80-те години. Ученичките пресичали на пешеходна пътека столичен булевард привечер, когато върху тях връхлетяла кола. Зад волана ѝ седял младият тогава Филип Найденов-Фатик, който подобно на племенника си обожавал високите скорости. Въпреки че убил на място едно от момичетата., Фатик с връзки успял да се отърве от затвора.

Исмет бе погребан, но баща му Дениз не присъства на ритуала, тъй като е обявен за общонационално издирване.

Преди да се прекръсти с български имена, истинското име на Фатик е Шабан Тюркмен. Той бе застрелян през 2003 година, като преди това бе сочен за най-големия търговец у нас на оръжия и наркотици – припомня изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !