Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Георги Христов имал незаконен син?

отпечатай новината

25.11.2013 13:10 | Видян 3906 пъти

Георги Христов имал незаконен син?

Популярният певец Георги Христов, който от 15 години живее в софийското село Волуяк, твърди, че идва в града само когато има неотложни ангажименти. Уличният трафик в София му действал влудяващо, като червено на бик.

В 3-етажна баровска къща във Волуяк с басейн на покрива 49-годишният ерген живее с майка си, която обожава.
„Честно казано, аз нямам личен живот. Подчинил съм всичко на работата си, която за мен е най-голямото удоволствие. Човек не може да има всичко на този свят - аз съм щастлив с музиката, сцената и публиката. Може би съм нещастен в любовта, но времето е пред мен“, казва с оптимизъм Жоро. Той обаче обича да цитира майка си, която казвала, че тази, която го вземе, трябва с черни повои да е повивана.

Преди време в телевизионно интервю, на въпрос дали съжалява, че няма деца, певецът даде шокиращ отговор: „Откъде знаете, че нямам? За това дали съм добър баща, питайте него!“ Но истина ли е това, конкретният отговор остана да виси във въздуха. „Има неща, които са съкровени за всеки човек. Има неща в моя личен живот, които никога няма да станат достояние на широката публика. Все пак това си е моето лично пространство и затова нищо повече няма да кажа по тази тема.“ Така историята за някакъв незаконен син на певеца остана с открит финал.

На въпрос пък кое е най-чудатото в характера му Жоро отговаря: „Най-чудатото е, че въпреки разочарованията си, въпреки лошите мигове в живота и в професията успявам да заблуждавам хората, че всичко ми е наред. Ако това може да е чудатост - правя го успешно, чудачески.“

Екипът на артиста всекидневно следи настроенията на почитателите в профила и официалната му страница във Facebook, както и електронната поща от сайта му, където хората пишат и споделят.

Клюкари в естрадните среди пък споделят, че поп звездата от години страда от тежко психическо заболяване и това е причината да се крие от обществото и да живее затворен в дома си. Диагнозата на певеца била страхова невроза, издават сензационно хора от екипа на Музикална академия. Клюката за заболяването му обикаля шоуто още от старта му, а изпълнителят на Черно и бяло бил разконспириран покрай странните му изисквания към продуцентите. Той се договорил да влиза в студиото след като публиката се е настанила, но на загасени прожектори, за да не бъде осветен, и при това да е с охрана. Затова двама гардове го придружавали от гримьорната до стола му пред сцената и не давали на никого за припари до певеца. Христов се придвижвал по същия начин и от колата до залата, както и наобратно. „Състоянието му е типична страхова невроза и сигурно за това живее толкова години в пълна изолация. Показва се само на концертите си, защото няма друг начин”, коментират хора от шоуто.

Неотдавна пък Поли Генова разкри, че като дете буквално е била на път да си отиде от този свят.  Инцидентът, който за радост се разминал без фатален край, се случил по време на снимките на видеоклип на Георги Христов, разказа тя на Дичо в Музикална академия. Тогава била на 6 и с група деца били от участниците във видеото. „Той снима в русенските пещери. Вътре беше много красиво, но беше страшен студ. По едно време излязохме за малко на топло - стръмно и 50 метра надолу. Какво правих, къде блях, не знам, но като се подхлъзнах. Целият ми живот мина като на филмова лента. Изведнъж някой просто ме сграбчи и в последния момент ме хвана. Направо си бях отишла“, разправи още Генова.

Неотдавна Георги Христов вдигна завесата и около съвместния си живот с Нели Рангелова. Противно на слуховете изпълнителят  обяви, че двамата не са били любовници и не са спали заедно. „Един път работата за малко щеше да стане, но пропуснахме момента. Беше преди много години“, отговори певецът. Той обаче не пропусна да се похвали с половите си успехи. „Имал съм много връзки. Бил съм с някои от най-красивите жени на България. Никога обаче няма да кажа имената им. С дамите ходя по ресторанти, по тихи клубове, затова не ме виждат в публичното пространство. Нямам необходимост да се нахраня на някое парти, колкото да ме снимат от вестниците. Не ми е приятна тази суета“, обясни Христов. Естрададжията често критикува новото поколение музикални изпълнители, изтъквайки, че 90% от тези, които излизат на сцената, не знаят какво е бис.

Кичка и Галя Сатенска се дърлят като на пазар
Кичка Бодурова, в характерния си стил, направи пазарски скандал на Галя от Сатен, която е неин хореограф в Музикална Академия. Понеже се получи сблъсък на титани между Бургас и Добрич, нещата преминаха всички творчески граници и отидоха към стила на свада на перачки. Без да използват и една обидна дума, двете жени се изпокараха като за световно, уж на тема хореография. Всъщност двете не могат да се дишат, както вече  са се убедили всички зрители на ТВ7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !