Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Емануела пръсна 1500 лева за ританки

отпечатай новината

29.12.2013 09:08 | Видян 3448 пъти

Емануела пръсна 1500 лева за ританки

Бебешка треска обзе Емануела. Чалга дивата пръсна почти 1500 лева в столичен детски мол, откъдето напазарува цял гардероб с дрехи и аксесоари за новородените си племеннички – близначките Мария и Емануела, засякоха я папараци, пише senzacia.net.

Звездата се стягаше да става леля на тризнаци, но в крайна сметка на 2 декември сестра й Силвия роди две страхотни момиченца с руси коси, млечнобяла кожа и чипи нослета. Първо се появила Емануела, а 5 минути по-късно проплакала и другата близначка. Каката получила за име артистичния псевдоним на леля си Емилия, докато Мария била кръстена на чичо си.

Бебетата обаче се родили недоносени и лекарите ги поставили в кувьоз за няколко дни. Преди седмица изписали Мария, а гордата леля ще гушне и Емануела този петък. Преди цялото семейство да се събере вкъщи, Емануела се впусна в бебешки шопинг. Изпълнителката на „Нямам забележка“ обзаведе племенничките от-до с маркови дрехи, които със сигурност ще препълнят гардероба им.

Певицата накупи най-много ританки и бебешки бодита, и то от най-скъпите, по 25 лева. Лелята се възползва от екстра, предлагана от детския магазин – заръча да й изработят до седмица няколко лигавника имената на близначките. Емануела добави към покупките си и две музикални въртележки, които да закачи над креватчетата на бебетата.

Не забрави да купи и подарък за майка им – преносима електронна помпа за кърма, като само за нея плати 290 лева. Накрая касовият апарат показа, че певицата е направила покупки за 1500 лева. Емануела обаче не ги извади кеш, а се разплати с кредитната си карта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !