Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

"Скалата" ще се превърне в Супергерой

отпечатай новината

03.01.2014 16:00 | Видян 2345 пъти

Новото превъплъщение на бившата кечзвезда "Скалата" може да е в супергерой от проект на компанията "Уорнър брос", съобщава dnes.bg. Дуейн Джонсън, по прякор Скалата, показа, че може да бъде доста страшен и в киното, след като първото му участие на голям екран бе в "Краля на Скорпионите". Според медиите Джонсън се е срещнал с ръководители на компанията, за да обсъдят заедно роля на супергерой във филм, адаптиран по комикси на издателството "Ди Си комикс".

Звездата от "Бързи и яростни 6" обаче не разкрива в ролята на кой персонаж от комикси планира да се превъплъти. "Ди Си комикс" стои зад създаването на редица филмови супергерои като Батман, Супермен и Жената чудо от продължението на "Железният човек", което трябва да се появи по екраните през 2015 г.

Това е единственият оповестен от "Уорнър брос" предстоящ неин филм, който е базиран върху комикси на "Ди Си комикс". В него Хенри Кавил ще изпълни ролята на Супермен, Бен Афлек - на Батман, а партньорката на "Скалата" от "Бързи и яростни" Гал Гадот - на Жената чудо.

41-годишният Джонсън увери, че любимата му роля е във филма на Брет Ратнър "Херкулес", който ще се появи по екраните по-късно тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !