Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Илиева се сгоди, готви сватба

отпечатай новината

17.01.2014 10:30 | Видян 3274 пъти

Мария Илиева се сгоди, готви сватба

Мария Илиева вече е сгодена жена, разкрива Всеки ден. На десния пръст на красавицата грее пръстен с голям камък, дарен й от любимия Мартин. Певицата и младежът са заедно от няколко месеца, но са неразделни и според близки до тях - много влюбени.

Мартин толкова бил хлътнал по кака си Мария, че искал да я направи своя законна половинка, двамата вече говорили дори за деца. „Мария се чувства прекрасно с него, той задововлява всички й капризи, малко е ревнив, но ще го преодолеят", категорични са приятелките на една от най-одумваните звездни двойки.

За последно влюбените бяха засечени навръх Нова година, когато празнуваха заедно с Любо Киров в столичен клуб. Мартин не отделяше очи от Мария и я пусна само за десетина минути, когато певицата изпя дуетно парче с Любо за радост на всички веселящи се в заведението. Откакто е с Мартин сякаш целият й живот се промени, отслабна , беше жури в „Екс Фактор", покани за участия валят", разказват приятелките на Илиева и са категорични, че никога не са я виждали толкова щастлива.

Преди да се вземе с баскетболиста Мартин, Илиева имаше дълга връзка с друг младок - актьорът от сериала „Фамилията" - Иво Аръков. Двамата обаче се разделиха и сега младата надежда на родното кино дели една постеля с щерката на Христо Стоичков - Мика. И там кипи бурна страст, а според мълвата в столичния хайлайф, чакат само благословията на Камата, за да се бракуват.

Всъщност, 35-годишната Мария доскоро нямаше никакво намерени да се задомява. Тя премина през не един или два кревата на заможни бизнесмени и арт персони като след всяка следваща връзка славата й на въртиопашка само се затвърждаваше.

Преди години певицата бе гадже и на тежкогабаритния режисьор Люси Иларионов, а преди време последният я определи като „пача, която обаче била много добра в леглото". Повод за гневните думи на Иларинов била изцепка на Илиева, която пред целия му екип и пред приятелката му Ани Хоанг му казала, че е дебела свиня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !