Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Втората приказка за времето от новия албум на Белослава се казва "Няма"

отпечатай новината

18.03.2014 13:00 | Видян 1937 пъти

Втората приказка за времето от новия албум на Белослава се казва

Тази събота, 22 март, от 23:00 часа Белослава ще представи новата си песен и клипа към нея в Sofia Live Club. Това е втората композиция от предстоящия нов албум на певицата и се казва „Няма“. В нея отново времето има главна роля. Историята е посветена на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има и някак естествено разказаното в песента ни приканва и напомня да живеем всеки миг, да обичаме, споделяме, пътуваме и мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, а често друг път няма.
   
Едновременно с това в „Няма“ всичко е притихнало и сякаш забавило ход, като че ли самото време спира да има значение и това, което ни остава, е да се огледаме наоколо и да изпитаме щастие от това, че сме тук и сега.
     
Музиката на песента е с подчертано китарен звук, дело на Антони Рикев, който заедно с Белослава е съавтор на „Няма“ и аранжор на композицията.

Видеоклипът към „Няма“ разкрива живота на една фантастична, модерна, смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Пламена и Николай по съвършен начин открехват вратата на интимния си свят и ни насочват към малките, важни неща от всеки ден, всеки споделен миг и всяка минута на близост.
 
Втората серия от приказките за времето е заснета от фотографа Темелко Темелков.
 
Освен че ще видят красивата история на Пламена и Николай, изпята и нарисувана чрез музика от феята на любовта Белослава, присъстващите в Sofia Live Club ще имат удоволствието първи да чуят и още две съвсем нови композиции.
 
Музикалните партньори на Белослава в този разказ за любов, мечти и щастие ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев.

Билетите за концерта вече са достъпни в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. В съботната вечер, на място в клуба входът ще е на стойност 15 лв.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !