шопинг

Вести old

Balmain се завърна във висшата мода

Balmain се завърна във висшата мода

Ако има дизайнер които трябва да получи титла за най-запомнящи се и креативни колекции за последното десетилетие, привлекли вниманието не само на модни критици, но и най-влиятелните звезди от шоу бизнеса, то това би било не друг освен Оливие Рустин, споделят от Elle.

Това доказа и с представянето на първата си колекция висша мода, която върна френската марка в седмицата с най-големите играчки на модния подиум. Моделите изглеждаха като излезли от филм за бъдещето, преплитащи ретро елегантност с футуристични и модернистични елементи.

Елементи, които на пръв поглед нямат нищо общо по-между си бяха съчетани по уникален начин. Класически дизайни в асиметрия, воали и къдрици, в бяло, синьо, розово и типичното в последно време за марката хамелеоново. Сферата беше водещ елемент присъстващ както в дизайните, така и в аксесоарите под формата на чантички и гривни с знака на марката.

Шапки навяващи елегантност, но в по-модернистична и асиметрична форма бяха комбинирани с очила бинокли. Вдъхновението на дизайнера за тази колекция беше Париж и красотата на Франция и френската мода, пречупен през призмата на Balmain.

Няма коментари към този материал !