шопинг

Вести old

Ивет Фешън представиха Новите Красиви на светско парти

Ивет Фешън представиха Новите Красиви на светско парти

Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представи новите лица като звездите на календара си за 2019 г. Зашеметяващите модели, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено BELLES NOUVELLES (НОВИТЕ КРАСИВИ), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол.  

Новите музи на „Ивет Фешън“ застанаха пред обектива на култовия фотограф Васил Германов, облечени в стила на Сандра Клинчева, а за грима и косата на моделите се погрижиха Елиза Попова и Парашкев Тодоров – Финчи. Кадрите са заснети, както в студио, така и на различни локации в София. Тази година страниците на легендарния календар ще красят Деси Савова, Илона Александрова, Александра Митева, Таня Послийска и София Маджарова. „Има нещо много специално в тазгодишната тема, която създава неустоим и почти магически баланс между класическо и съвременно.

В основата на всеки образ се открива богатата история на някои от тези най-обичани френски филмови звезди от 70-те, които са представени по начин, който е ултрамодерен и същевременно излъчва оригиналност и стил. Това е невероятно красиво творение и то ясно показва, че въпреки че това време е отминало, неговите символи са все още  актуални и харесвани до днес“, коментира Ивет Григорова собственик на агенцията. Тази година "Ивет Фешън" заедно с E&S Watches and Jewellery  презентираха новият си календар на модно парти в club Teatro. Луксозното тематично издание се пeчата в  лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията.

Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване. Агенцията събра най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди, както и журналисти от водещи медии. Водеща на събитието бе очарователната синоптичка Нора Шопова, а партито бе подгрявано от румънския топ-диджей DJ Sava, поп звездата Шая Хансен и балет Nova. Всички гости се сдобиха и с емблематичното издание на агенцията.  Предстоящата 2019г. ще бъде много специална за „Ивет Фешън“, тъй като агенцията ще отпразнува своят 25-годишен юбилей.

Няма коментари към този материал !