шопинг

Вести old

Българин облича Кристина Агилера и куп звезди

Българин облича Кристина Агилера и куп звезди

Американската поп певица Кристина Агилера бе една от специалните изненади на новогодишното парти на Таймс скуеър в Ню Йорк. Харпърс Базар пише, че Кристина е приличала на снежна кралица, благодарение на своя бял и много блестящ тоалет.

Голямото зимно палто е дело на Norma Kamli. Върху палтото е добавен оформящ колан, наподобяващ корсет. Интересният колан към тоалета на Агилера се оказа, че е създаден от българския дизайнер Живомир Домусчиев. Името на Домусчиев става още по-популярно, след като холивудската любимка Ел Фанинг заблестя в червена рокля от PVC, създадена от Живомир специално за фототосесията й за списание  V.

Живомир живее и работи от години в Лондон. Работил е като моден директор за алтернативни издания (Centerfold, A Magazine, Touch and Wig, Infringe Magazine) и стилист (за модни дефилета, клипове, реклами). Работата го е научила да улавя красотата в дребните детайли.

Живомир сподели, че се гордее, че Агилера се е спряла на негов модел, за да се представи на концерта в Ню Йорк. Любопитен факт е, че единствената българска звезда, която е работила с Живомир е Гери-Никол.

Няма коментари към този материал !