ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Поредна критика за Меган, не се отнасяла с уважение към племенниците

отпечатай новината

23.07.2019 17:48 | Видян 2514 пъти

Поредна критика за Меган, не се отнасяла с уважение към племенниците

Откакто се събра с принц Хари, всяка стъпка на Меган Маркъл бива следена твърде отблизо. Неведнъж звездата от сериала „Костюмари“ не е спазвала кралския протокол, друг път пък харчи твърде много пари за скъпи тоалети, а това не остава незабелязано и подобни „провинения“ са сред основните критики срещу херцогинята на Съсекс, пише OK Magazine.

Но ето че напоследък бившата актриса е критикувана за съвсем друго. Оказа се, че според мнозина тя не била достатъчно съпричастна към случващото се с нейните племенници.

Подобен слух тръгна, след като по традиция Кейт Мидълтън по време на рождените дни на своите деца публикува на страницата в Instagram на Двореца Кенсингтън техни снимки. При херцозите на Съсекс нещата стоят по същия начин: по традиция в тези дни те пишат на херцозите на Кеймбридж поздравителни коментари под фотосите на децата.

Така Меган и Хари поздравили Луи и Шарлот. Може да се каже, че в обичайните поздравления няма нищо лошо и противоестествено, още по-малко оскърбително. Но не така смятат някои от последователите на Кейт и Уилям в социалните мрежи.

Те се възмутили от Меган (смятайки, че именно тя води инстаграм @sussexroyal) за нейното неуважително отношение към племенниците ѝ.

Идеята е в това, че Меган нарекла тях просто по имена – Шарлот и Луи, без да добавя към тях титлите им „принцеса“ и „принц“. За теб тя е принцеса Шарлот. Кога ще започнеш да уважаваш хората, Меган?
– Принцеса Шарлот от Кеймбридж. Моля, прочетете Уикипедия“
„Той не е просто Луи, Меган... Повече уважение... За теб е принц Луи“
– За теб е принц Луи! Къде са маниерите ви?“

За да избегнат подобни коментари, Меган и Хари поздравиха принц Джордж без изобщо да пишат име. Херцогът и херцогинята от Съсекс просто написаха: „Честит рожден ден! Пожелаваме много любов и този ден да е специален!“ Може би всичко между двете фамилии е наред, а феновете на херцозите малко „пресоляват“ ситуацията.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !