Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мария чака второ дете ?

отпечатай новината

10.07.2009 10:25 | Видян 30571 пъти | Гласували 6

Мария чака второ дете ?

След по-малко от година откакто фолк дивата Мария роди дъщеря си Марая, СЛАВА научи сензационната новина, че тя отново е бременна. Запознати разказаха пред нас, че напоследък певицата се отдавала все по-често на релакс в отбрани хотели и страняла от всякакво напрежение и стрес. Близък до нея човек намекна, че е бременна за втори път и това обяснява малкото й коремче. Въпреки че преди третия повечето бъдещи майки месец отричат от суеверие да са бременни, ние все пак решихме да проверим положителен ли е тестът за бременност на Мария:

Вярно ли е, че сте бременна за втори път?

Това е поредният виц, който чувам за себе си. За тези, които не са ме виждали -  в момента съм около 41 кг. и не разбирам чия богата фантазия е измислила това нещо. Държа да отбележа, че за мен бременността е нещо, с което една жена може да се похвали, защото това е най-хубавото, което може да ни се случи в живота на нас жените. Така, че, ако има нещо такова, аз съм първата, която ще си каже. Който ме е виждал знае колко съм слаба, а коремчето е нечия нелепа измислица.

А планувате ли в скоро време второ бебе?

В близките години - не. Първо детенцето ми трябва да порасне, а и с кариерата ми имам сериозни ангажименти. Евентуално по-нататък във времето.

Смятате ли участието си в Мюзик Айдъл като плюс за Вас?

Определено. Смятам го не само като плюс за мен, а и като върхово постижение в моята кариера.

Къде и с кого планувате лятната си почивка?

Не знам точно, но сега предстои турнето, имам участия, в края на седмицата снимам и нов клип. Почти през цялото лято ще имам ангажименти и може би в края на август или септември ще релаксирам със семейството си на нашето черноморие. В чужбина не мислим да ходим, защото Марая е още много мъничка и няма как да пътуваме на дълги разстояния.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !