Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Захари Бахаров с патерици на сцената

отпечатай новината

10.09.2013 09:15 | Видян 2008 пъти

Захари Бахаров с патерици на сцената

Захари Бахаров излиза с патерици на сцената. Фенове на звездата споделиха с "Всеки ден" снимки, на които се вижда, че въпреки тежката операция на крака, която преживя преди по-малко от месец, той не спира да работи.

Пловдив беше очарован миналата седмица от двете му представления, които направи в две поредни вечери. Той излезе пред публиката заедно с колегите си Юлиан Вергов и Владо Карамазов и изигра култовите си спектакли "Спанак с картофи" и "Арт". Въпреки че беше с патерици, на хората, които не знаеха за операцията му, и през ум не им мина, че Захари има проблеми. Те мислеха, че куцукането му е просто режисьорска хрумка. Чак когато отиде на среща с феновете и отново беше с патерици, за тях стана ясно, че нещо с крака му не е наред.

Освен че играе в театъра, Захари не спря и снимките си в сериала "Под прикритие". Той вече очаква старта на новия сезон на крими поредицата. Както "Всеки ден" писа, актьорът претърпя тежка операция на коляното, която се наложи заради скъсани връзки. Той показа крака си - бинтован и шиниран, точно на рождения си ден - 12 август.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !