шопинг

Вести

Кейт пак  с тоалет на български дизайнер

Кейт пак с тоалет на български дизайнер

Херцогинята на Кеймбридж Катрин отново се появи със стилния ретро костюм в червено и бяло на "Епонин", дело на българския дизайнер Петър Петров. Тя беше в Кралския колеж на акушерите и гинеколозите по повод Деня на майката, който се чества във Великобритания на 26 март.

Първият път, когато Кейт се появи с тоалета на българина, беше за благотворително събитие в Лондон през пролетта на 2016 г. Vogue коментира тогава, че херцогинята е с безупречна визия, дори я сравниха с Джаки Кенеди. За първото си официално събитие през 2017-а в детски център Катрин също избра дреха на Петров.

Тя облече елегантно палто с колан в кралско синьо. Моделът на дрехата бе с паднало рамо, декоративни шевове и плисе. Петър Петров е роден през 1982 г. във Велики Преслав. Завършва "Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии" в Шумен, учи рисуване в университета там, а после дизайн в Киев.

Започва като крояч в родния си град, а след две години става дизайнер и прави първите си колекции във Варна. От 2011 г. работи за луксозната марка "Епонин", която облича известни личности от цял свят.

Няма коментари към този материал !