шопинг

Вести

Наталия Водянова представи H&M Conscious Exclusive 2017

Наталия Водянова представи H&M Conscious Exclusive 2017

За да отбележат представянето на колекцията H&M Conscious Exclusive 2017, предлагаща иновативни модни решения в сферата на устойчивостта и стила, творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон и лицето на тазгодишната кампания Наталия Водянова бяха почетни домакини на ексклузивна вечеря в Лос Анджелис.

Сред гостите се откроиха Криси Тейген, Орландо Блум, Хейли Болдуин, Кейт Мара, Саша Лейн и Лъки Блу Смит, облечени в Conscious Exclusive, която влиза в избрани магазини и онлайн на hm.com на 20 април. В България дамската и детска част от колекцията ще бъде налична в магазин H&M на бул. Витоша 6 от 09:00 часа на 20 април, а мъжката ексклузивно онлайн.

H&M Conscious Exclusive е модна колекция, изработена изцяло от устойчиви материали и целяща да допринесе за устойчивото бъдеще на марката чрез иновативни похвати на производство. Тази година към дамската колекция за първи път се присъединяват мъжка и детска линия, както и три изцяло органични парфюмни масла.

„Горда съм да бъда лице на кампанията към H&M Conscious Exclusive 2017. За мен е изключително интересно да видя напредъка в устойчивите материи, използвани в колекцията, които са поредната крачка към едно по-отговорно модно бъдеще“, казва Наталия Водянова.

„Интимната вечеря се проведе в SmogShoppe – едно от най-устойчиво създадените градски пространства в Щатите. Гостите бяха посрещнати от арт инсталация, включваща звездата в колекцията – леката плисирана дълга рокля, изработена от BIONIC® - фин полиестер, получен при рециклирането на крайбрежни пластмасови отпадъци.


Няма коментари към този материал !