шопинг

Вести

Нова визуална вселена от Dior

Нова визуална вселена от Dior

На седмица на мъжката мода в Париж, Dior показа новостите на сезона. Творческия директор Kris Van Assche налага раирания костюм с метални вериги и спортни обувки с гумени подметки. Други модели от колекцията се преплитат с елементи на буржоазията от миналото, съчетани с открита младежка енергия, подчертана от подписа на Sims в светлосенки.

На тези изображения, подчертано графично е показано съобщението за смелият начин за носене на различни стилове – разнообразни връхни дрехи и широки панталони, както и трикотаж украсен с лозунги. За промяната на Bold Fashion на Dior Homme в нова визуална вселена, творческия директор Kris Van Assche назначава британския фотограф David Sims и стилиста Mauricio Nardi, които представят новата кампания зима 2017-2018. Това дава повод на Kris Van Assche да вижда в десет годишното си сътрудничество с Dior Homme, радикална крачка напред за модната къща.

Илюстрирайки многостранния креативен имидж на мъжа в колекцията на Dior Homme, марката издига на преден план, чрез кинематографичен контраст, новите характери на сезона. Към американския актьор Lucas Hedges и фронтмена на Depeche Mode – Dave Gahan се присъединяват френския модел Dylan Roques и новото белгийско лице Christophe T Kint, като показват една неповторима пресечна точка на творчески таланти от музиката, киното и модата.

Цялата колекция можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

Няма коментари към този материал !