шопинг

Вести

Новият календар на Pirelli – изцяло с чернокожи

Новият календар на Pirelli – изцяло с чернокожи

Лупита Нионго, Пъф Деди, Наоми Кембъл, Упи Голдбърг и Ру Пол позираха за календара на Пирели за 2018 г., посветен изцяло на чернокожи звезди. Темата на календара е "Приключенията на Алиса в Страната на чудесата". По него е работил Едуард Енинфул, новият главен редактор на британското издание Vogue.

В 50-годишната история на календара Пирели досега не е имало издание, изцяло с чернокожи звезди. Снимките са направени от фотографа Тим Уокър в Лондон през пролетта.

"От две-три години исках да покажа Алиса с чернокожи звезди. Тази идея ме обсеби, защото такова нещо досега не беше правено. От Пирели ми казаха, че искат аз да направя снимките и ми разрешиха да разкажа историята точно както исках", споделя Уокър.

Манекенката Дъки Тот е заснета като Алиса, а актрисата Лупита Нионго - като Мишката. Ру Пол е Царицата на сърцата, а Джимон Хонсу - Царят на сърцата. Упи Голдбърг е снимана като Херцогинята. Календарът на Пирели не се продава. Той се предлага като фирмен подарък на ограничен брой клиенти на компанията и знаменитости, но излизането му се чака с интерес по цял свят.

Няма коментари към този материал !