красота

Вести old

slava.bg : Внучката на Кенеди е копие на Джаки

Внучката на Кенеди е копие на Джаки

Роуз Кенеди Шлосберг идва от солидна политическа династия - внучка е на Джон Ф. Кенеди и Жаклин Бувие-Кенеди (впоследствие Онасис) и е дъщеря на американския посланик в Япония, Керълайн Кенеди, и художника Ед Шлосберг. Въпреки че израства сравнително далеч от светлините на прожекторите, 27-годишната девойка "обръща глави" след себе си, благодарение на поразителната прилика с баба си Джаки, коментират от модния сайт ViewSofia.

Роуз обаче тръгва по свой собствен път на развитие - в обратната на Белия дом посока. Известната наследница се захваща с иновативна и малко причудлива уеб поредица, End Times Girls Club, от Above Average Productions, в която Шлосберг и близка нейна приятелка Мара Нелсън-Грийнбърг, по известна като Бий или Лара, участват в комедийни видеоклипове, предлагащи постапокалиптични техники за оцеляване като "зашеметяваща трансформация единствено с помощта на апокалиптичен боклук", "изгаряне на всички вещи на гаджето" и "създаване на спирала за мигли чрез смесване на пепел и някаква обикновена стара мазнотия".

Името й идва от Роуз Кенеди, майката на JFK (и 8 други деца), но да бъде кръстена на прабатата е всъщност идея на Джаки, а не на майка й Керълайн. Макар че бившата Първа дама очевидно не се погажда със свекърва си, отношенията им остават в историята с емблематичното изказване на Жаклин: "Старият прилеп е на около 100 години, така че нека да я уважим." След като се дипломира от престижно подготвително училище в Манхатън, Роуз се насочва към Харвард.

Взима допълнителни часове по филмово изкуство, развива интерес към модата (като баба си!) и завършва със специалност Английски през 2010 г. През същата година печели стипендия за магистърска програма по Интерактивна телекомуникационна програма в Школата по изкуствата Tisch от NYU.


Няма коментари към този материал !