красота

Вести old

slava.bg : Треньорът на Адел разказва за промяната

Треньорът на Адел разказва за промяната

Преди няколко дни британската изпълнителка Адел навърши 32-рата си годишнина.

Последната една година в живота на даровитата певица бе доста турбулентна - Адел преживя нелек развод, който и до ден-днешен се разнася по жълтите медии, краткотрайна връзка, а впоследствие и още една раздяла. Като резултат отслабна до неузнаваемост, а причината за голямата промяна обаче не са разделите, казва личният й фитнес инструктор.

Драматичната загуба на килограми даде повод на редица спекулации за здравословното й състояние, но дойде моментът всички тези слухове да бъдат развенчани.

Всеки нов Инстаграм пост на Адел се превръща в сензация, защото дори най-големите фенове на британката трудно я разпознават. Безразборните дискусии по темата принудиха треньорът й - Пийт Джерасимо - да проговори в защита на клиентката си, обяснявайки как се стига до драстичното отслабване:

"Много ми е неприятно да чета негативни коментари и дори обвинения по адрес на по-пълните хора, защото подобни неща изкривяват историята за отслабването на Адел. Опитът ми с нея ми дава правото да кажа, че тя винаги е следвала персонално изготвен режим. Целта й никога не е била да промотира таланта си или да повишава продажбите на албумите, като привлича внимание към фигурата си.

Никога не се е опитвала да бъде някого другиго.Когато с Адел започнахме да се борим с излишните килограми, целта ни не бе да стане супер слаба.

Единствената ни мисия винаги е била добро здравословно състояние след раждането. Трябваше да се подготвим за турне", разказва Джерасимо.

"В живота й се случиха доста лични промени.

Естествено е с подобни промени всеки да погледне на себе си по различен начин.

Адел подобри хранителните си навици и започна с усилени физически тренировки.

Горд и щастлив съм! Тази метаморфоза не е постигната с цел себепромотиране или превръщане в модел за подражание - тя прави всичко това за себе си и сина си", допълва още Пийт.

В заключение опитният треньор потвърждава, че изпълнителката влага много от себе си в тренировките, но вече е готова за живите си изпълнения - това, което е родена да прави - защото, макар загубата на няколко излишни килограма, тя на практика си е същата.

 

 

Няма коментари към този материал !