красота

Вести old

slava.bg : Ким Кардашиян пусна нов парфюм по време на пандемия

Ким Кардашиян пусна нов парфюм по време на пандемия

През изминалите години Ким Кардашиян-Уест направи няколко колаборации със своите сестри Кайли, Клои и Кортни, свързани с лансирането на нови парфюми за KKW Fragrance, но за предстоящия Ден на майката Кими се отдава на естествената необходимост да работи съвместно с майка си - Крис Дженър, за първия по рода си парфюм.

Новият аромат официално е пуснат в продажба от 15 април, а двете дами го описват като вечното благоухание, което чества безусловната любов между майка и дъщеря, пише модния сайт ViewSofia. Създаването на аромат съвместно с Ким по случай Деня на майката бе вълшебно! Говорили сме за това с години и сега да видим как нашата споделена идея оживява - просто невероятно”, отбеляза Дженър.

Ким и аз имаме сходни вкусове, което превръща съвместната ни работа в удоволствие и напълно осъществима мечта. И двете искахме класически, вечен аромат, който да обгръща с внимание кожата на жената, като същевременно напълно да олицетворява нейната личност.”, споделя Крис Дженър за новата колаборация. Кардашиян Уест отбелязва, че парфюмът KKW x KRIS ухае точно като Дженър, около която “винаги се носи чудесно благоухание”. В началото ярък, цветен и сладък, парфюмът бързо се трансформира в изтънчен и топъл аромат.

Уест споделя: “Дизайнът на бутилката е вдъхновен от пастелната и мека цветова палитра на интериора в моя дом, като съм сигурна, че тя ще изглежда красиво във всяка баня или спалня, но също така ще напомня за силната и незаменима връзка между майка и дъщеря.”

Кардашиян Уест отбеляза в своя Instagram профил, че марката ще дарява част от печалбата си за благотворителност: 

В отговор на кризата с пандемията COVID-19, 20% от печалбата от всички продажби на KKWFragrance.com между 15 април и 5 май ще бъдат дарени на @blessingsinabackpack, организация, която осигурява храна през уикендите за деца от цяла Америка.”Ароматът KKW x KRIS е на цена $40.

Няма коментари към този материал !