Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Кралските фенове смятат, че принцеса Шарлот е сладка версия на кралица Елизабет

отпечатай новината

20.06.2024 16:05 | Видян 637 пъти

Кралските фенове смятат, че принцеса Шарлот е сладка версия на кралица Елизабет

Компилация от видео в TikTok на принцеса Шарлот, общуваща с братята си, принц Джордж и принц Луи, накара феновете да направят сравнения между нея и покойната кралица Елизабет II поради нейния напорист характер.

Сладкият клип показва как деветгодишната Шарлот се държи по маниери, поразително подобни на тези на нейната прабаба през предходните години. Видеото, което е озаглавено „Принцеса Шарлот държи братята си под контрол“, започва със сцена от 2022 г., където Шарлот инструктира Джордж да стои изправен, на което той надлежно се задължава.

И по време на парада Trooping the Color от миналия уикенд, Шарлот се вижда как потупва Луис по кръста му, гарантирайки, че по-малкият й брат или сестра обръща внимание на действията долу.

Поведението на младата принцеса силно напомня на кралица Елизабет II, която редовно е била забелязвана да инструктира Уилям дискретно на кралския балкон през цялото му детство и зряла възраст.

Заедно с подходящо избраната песен „Deja Vu“ от Оливия Родриго, един зрител на TikTok обяви гордо: „Принцеса Шарлот прилича много на кралица Елизабет. Тя също има своя дух.“

Други изразиха своето обожание с коментари, включително „Тя е толкова скъпа“ и я похвалиха за нейната „сестринска роля“. Междувременно в неделя принцеса Шарлот направи очарователен жест към баща си, принц Уилям, в очарователна снимка за Деня на бащата, която я накара да "изпъкне" сред своите братя и сестри.

В трогателна почит, която е първа за младите кралски особи, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис написаха прочувствено послание до своя баща, принц Уилям, в чест на Деня на бащата на 16 юни. Очарователното трио изрази обичта си с думите : „Обичаме те, татко. Честит ден на бащата [emoji с розово сърце] G, C и L.“

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс говори с Mirror за новата снимка, подчертавайки проявата на привързаност на принцеса Шарлот, докато тя се вкопчва в баща си. Тя отбеляза: „Въпреки това Шарлот е тази, която всъщност се вкопчва в баща си тук, увивайки ръка около кръста му, за да се облегне на торса му.“

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !