Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Марк О’Селски стана орисник на ново парче на група Мастило

отпечатай новината

08.10.2010 14:00 | Видян 4860 пъти

Марк О’Селски стана орисник на ново парче на група Мастило

В четвъртък вечер специални гости на Марк О’Селски във вечерното шоу „На инат” по ТВ7 бяха Вики и Десо от група „Мастило”

Вики Терзийска сподели на Марк, че групата, към която от края на лятото се присъедини и Калин Вельов, в момента записва ново парче, но все още се чудят как да се казва то. Марк О’Селски не се поколеба да бъде орисник на бъдещия хит и веднага им помогна в избора. „Ще стигна до края” ще бъде заглавието на новата песен на група „Мастило”, решиха тримата единодушно.

„Напоследък обаче е толкова модерно да се смесва поп с чалга, можем ли да очакваме нещо подобно и от вас?” – поинтересува се водещият на „На инат”. „Никога няма да направим парче, в което да има чалга” – заяви Десо. А Вики от своя страна бе категорична по друг въпрос – че никога не би се снимала чисто гола за мъжко списание. Тя сподели, че харесва еротични снимки, но на никаква цена не би се снимала без дрехи.

Вики и Десо изпяха наживо в студиото на „На инат” последния си хит „В ръцете ти е най-добре”. Клипът на парчето се върти непрекъснато по музикалните канали и се радва на голям успех. Първият анимационен водещ у нас обаче си призна, че не харесва бельото на Вики в клипа, защото му приличало на бабешко. Певицата през смях защити избора си, разказвайки, че в момента това е много актуална тенденция за бельото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !