Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Sander Kleinenberg представя авторски албум

отпечатай новината

17.11.2010 14:00 | Видян 4885 пъти

Sander Kleinenberg представя авторски албум

Големият dj, създател на звукозаписния лейбъл "Little mountain recordings” идва отново в България с единствената дестинация – Yalta Club. Когато един артист е толкова канен, това означава, че е също толкова харесван, а когато е харесван, той идва в Yalta!

Да, той е правил ремикси за Justin Timberlake, N.E.R.D., Annie Lennox, The Eurythmics, Janet Jackson... Да, той е обиколил земното кълбо от Ibiza, през Amsterdam, London, LA и къде ли още не. Да, той има куп престижни награди. Но това е част от биографията на всеки dj суперзвезда. Сега ти представям новото, вълнуващото около Sander и това е 5K. Ако преди време, в деня на влюбените dj-ят ни накара да обикнем компилацията This is Sander Kleinenberg 2, сега сам настоя да ни запали по чисто новия си авторски албум 5K.

Той излезе на пазара преди буквално броени дни (на 8 ноември) и българската публика ще една от първите, които ще има възможност да  чуе на живо! Как би могъл да бъде описан? Като творба, произведение на изкуството, което не идва от dj, а от иноватор, експериментатор, истински музикант. Артисът е безкрайно откровен, когато говори за 5K: “I’m sure the listener will find the ambivalence between the DJ in me trying to make a soundtrack for Saturday night and the writer in me trying to write a substantial song with more depth to it.”

Албумът не е в стандартния електро ритъм, той е магическо съчетание от  рап, класическа музика, джаз,  рок, рейв и много вокали. Албум, който самият Kleinenberg определя като „A new era”.

Този dj e много специален, не само заради музиката, която продуцира, но и защото по време на своите пърформанси той се превръща в нещо като мултифункционален робот, използващ силата на визуализацията, едновременно с ритъма на мелодията. Известен с мултимедийното си шоу, което сам дирижира по време на своите сетове, той бе поканен от Radio 1, където за първи път, благодарение на Sander, Essential Mix ще излезе и във видео вариант.

Kleinenberg никога не се повтаря и този път, на 27 ноември, събота dj-ят идва с чисто нов емоционален заряд 5K. Танцувай!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !