Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ето го документа, че Дария си е на Станишев

отпечатай новината

20.12.2011 14:30 | Видян 3991 пъти | Гласували 1

Ето го документа, че Дария си е на Станишев

От уикенда много се говори за фалшивия скандал, забъркан в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия около бебето на Сергей Станишев.

Заради недобре разбрано изявление на майката на експремиера проф. Дина Станишева, се появиха всякакви коментари по повод детето.

Жълтият вестник България днес даже раздуха сензационно преиначени думи на бабата, за да създаде интрига там, където тя отсъства.

Според вестника имало съмнение дали малката Дария не е записана на името на бившия съпруг на Моника Йосифова – жената до червения лидер.

От което излиза, че трябва да се нарича Венциславова Йосифова. Разследване на 19’ показа, че няма такова нещо и всичко си е както трябва. 

Успяхме да се доберем чрез наш агент до документ от клиниката "Доктор Щерев". В него черно на бяло е записано: “На 01.05.2011 г. в САГБАЛ “Д-р Щерев” пое първата си глътка въздух Дария Сергеева Станишева”.

Освен това във форматираното свидетелство за раждане има поетични мили думи. Красивото послание завършва с пожеланието: “Нека бъде благословен пътят, по който ще вървиш”.

Родителите, към които се обърнахме за коментар, отказаха да раздухват ненужно темата, която и без друго е повече от ясна. В момента те са заети с подреждането на подаръци под елхата за малката Дария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !