Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Стоян Петров представи видеото "Като вирус" – официален саундтрак към филм

отпечатай новината

27.03.2013 15:30 | Видян 2108 пъти

Стоян Петров представи видеото

Вчера в столичния клуб Планет се състоя официалната премиера на песента и клипа  "Като вирус". Стоян Петров,  познат в публичното пространство като един от финалистите в риалити предаването Мюзик айдъл, събра приятели, медии и публични личности, сред които  да  покаже за първи път сингъла "Като вирус". Песента е официален саундтрак към българския филм "Виолета, Жоро и аз",  а останалата музика  към филма е изцяло селектирана от авторското творчество на изпълнителя.

Сред гостите на вчерашната премиера беше актрисата София Маринкова, която изпълнява главна роля както във видеото на "Като вирус", така и в продукцията "Виолета, Жоро и аз". Актьорът Филим Аврамов, Златка Димитрова , Джейсън от X Factor и други приятели на Стоян уважиха събитието.

Певецът се появи на сцената с трима музиканти, които направих  силно впечатление  със стилното си облекло и акценти, които се асоциираха с облеклото на фронтмена. Групата свири изцяло на живо песни от репертоара на Стоян с  нови аранжименти. А за финал, музикантите изсвириха и промотирания сингъл – "Като вирус".

Песента вече се върти по радиостанциите, а скоро ще намери място и в телевизионния ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !