Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кой похитител освобождава жертва пред МВР???!!!

отпечатай новината

29.04.2013 09:15 | Видян 2060 пъти | Гласували 1

Кой похитител освобождава жертва пред МВР???!!!

Похищението и още повече освобождението на дъщеричката на Брендо поставиха много въпроси пред всеки, който не чете глупави дописки на журналистки – дръжки на микрофон, а разсъждава, пише Супер 19' И основното питане е: Кой похитител освобождава жертва пред районно управление на МВР – в случая прочутото столично Шесто???!!!

Това е знак или за свързаност с полицията, или за подигравка към нея след 47-дневния плен, на който беше подложено едно невинно 10-годишно българско дете. Което поставя и следващия въпрос: Защо МВР харчи от нашите джобове над 100 000 000 лева, за да подслушва 115 000 българи, след като за близо два месеца не успя дори да дислоцира местонахождението на една жертва???!!!

Ако беше нормална държавата ни всички чинове – от главния секретар надолу, да са ометени. И министърът – изрусена дама с президентска фамилия, да си бе подала оставката, след като не я подаде заради наредените или поне незабранените от нея подслушвания. Пък, ако е толкова незаменима, да не й приемат молбата. Да я скъсат и да обяснят колко е ценна за нацията, чиито деца не успява да опази, докато „органите”, които управлява, слухтят наоколо. И обясняват, че „има разлика между слушане и подслушване”, както ни рече като на абсолютни олигофрени и тъпанари главният секретар на МВР от студиото на Всяка неделя.

Трябва обаче да се отговаря и на още въпроси:

Какво се случи с пернишката трагедия с Мирослава и Чочо???!!!

Защо година и половина, след като едно момиче изчезна, беше обявено за отвлечено без откуп, а подозирания за един от извършителите на посещението и убийството на тийнейджърката беше нелепо самоубит, не знаем нищо повече от онова, което разбрахме поради тоталната неткомпетентност на работилите по случая???!!!

И още, след като влезе във вътрешното министерство заместник-министърът от служебното правителство Филип Гунев, който няма нищо общо със системата (и слава Богу) и който вдигна двойно коефициента на интелигентност на МВР, призна горчивата истина: престъпленията са двойно повече от регистрираните и докладваните

А хората според него, както и според всеки от нас, който не е охраняван от НСО, живеем в обстановка на нарастваща несигурност. Словосъчетанието е на заместник-министъра на МВР. Който има очи да ги отвори, който има акъл, да си го опича.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !