Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Новото заведение на Петър Лашов – с четиридневно откриване

отпечатай новината

19.11.2013 16:00 | Видян 11918 пъти

Новото заведение на Петър Лашов – с четиридневно откриване

Четири дни отне официалното откриване на новото заведение за здравословно хранене на популярния бизнесмен Петър Лашов. Продължителното събитие в „Red Apple kitchen bar” бе посетено от Христо Сираков, Динко Динев, Искра Арт, Петър Манджуков, Мая Христова и много други известни лица от родния бизнес и хайлайф.

Гостите бяха впечатлени от дизайнерските чаши, дело на Екатерина Лашова и от начина, по който се поднася в заведението висококачественото кафе - придружено от необработени термично сладки, приготвени от изцяло натурални продукти (мед, овесени и кокосови трици, кафява захар).

През четирите дни на откриването се разляха неизвестен брой маркови бутилки с шампанско, уиски и коняк. Креативният екип от млади кулинарни творци в шоу кухнята на „Red Apple” поднасяха нонстоп плодове, ядки и изискани хапки. За приповдигнатото настроение допринесоха и четиримата  DJ-и, съпроводени от цигулар, тарамбука и стилна певица, умело допълващи хаус звученето на елегантното събитие. „Red Apple kitchen bar”, намиращо се до входа на столичния Южен парк, вече работи с клиенти, на които предлага и впечатляващо добре отоплена 50-местна градина.

Галерия към откриването можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !