Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елен Колева сложи силикон, крие го

отпечатай новината

18.10.2008 09:00 | Видян 31767 пъти | Гласували 1

Елен Колева сложи силикон, крие го

СЛАВА разнищва сериала Забранена любов от всички страни. Разказахме подробности за драмите около бюджета, хонорарите на актьорите, връзката между Ники Илиев и Саня Борисова.

Досега обаче не сме обърнали подобаващо внимание на звездата в сапунката – актриса №1 на 2007 г. Елен Колева. Прокрадна се слух, че се е загаджила с Ники. В последствие обаче се оказа, че той си пада по сестра си (във филма) Саня.

Клюката около Елен всъщност е друга. Според запознати 24-годишната хубавица си е сложила силикон! Напомпването на бюста вече не е модерно само в чалга средите. Все повече момичета извън бранша си повдигат самочувствието по този начин. Явно манията завладява и културните среди. За да не остане по-назад Колева решила да прибегне до пластичната хирургия. Това станало малко преди началото на снимките на Забранена любов. Актрисата обаче не иска да парадира с това. Забелязахме, че даже се опитва да скрие набъбналите си гърди. Не носи блузи с дълбоко деколте, а такива, които максимално скриват бюста й. Дори и елекът, с който позира с Ники Илиев, обаче не може да скрие понаедрелите й форми. Справка – снимката, на която Елен е с руса коса. На нея си личи, че момичето не е природно надарено. С напредването на медицината, това вече не е проблем. Актрисата не е искала да прекалява с цици – тип Галена, а само малко да се поналее. От това, което виждаме – опитът е успешен.

След ролята в Шивачки всичко тръгва нагоре за Колева. Тя сама признава, че като е дошла в София е била доста плаха и неуверена. Успехът на филма на Любомир Тодоров и последвалото й избиране за актриса на годината й дават нужната доза самочувствие. Сега и с по-големи гърди момичето се чувства прекрасно и е готово за нови предизвикателства. “Родният ми град Монтана е малък. Там няма транспорт. Дойдох в София на общежитие. Първата година бях в абсолютен стрес. Не знаех какво се случва”, признава храбрата шивачка.

Естествено, след като името на Елен Колева нашумя, се заговори и за личния й живот. Тръгнаха клюки за гаджета, раздуха се пикантни истории... Актрисата обаче отрича да ходи с когото и да било. Тя реагира много остро на мълвата, че има връзка с волейболиста Пламен Константинов. Беше възмутена от слуховете по неин адрес. “Никога не съм имала нищо общо с него”, категорична беше тя. Същата бе реакцията й и при приказките за афера с Ники Илиев. Ще се намери ли достоен мъж за синеоката Елен?

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !