Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Елен Колева изкушава в нов филм

отпечатай новината

21.01.2009 13:30 | Видян 5498 пъти

Елен Колева изкушава в нов филм

Иван Балсамаджиев е художник самотник в новия български филм "Бяла сянка". Премиерната прожекция е днес от 18, 30 часа в Дома на киното. Драматичният сюжет е по разказа "Ета, Николета" на Димитър Шумналиев от сборника му "Влюбени разкази."

Писателят разнищва пороците и мераците на съвременното ни общество. Според критиците психологическите портрети и обратите в историите се родеят с литературните хватки на класика Николай Хайтов. Режисьор на лентата е Северин Чакъров. Музиката е на световноизвестния кавалджия и композитор Теодосий Спасов. Стилът е сhillout, уточнява той. Оператор е Марин Карамфилов, а художник - Ели Пешева. За ефектната визия на актрисите се е погрижил топгримьорът Иво Живков.

В съдбата на героите се преплитат отчуждението, бизнесът и любовта. Художникът Иван Ананиев (Балсамаджиев) дълги години странства по света и проваля брака си. Той няма дом и живее в крайградски хотел. Там рисува далеч от светската суета. Единственият човек, с когото общува всеки ден, е чистачката Мара, която не крие, че би била щастлива от интимната му близост. В образа на семплата прелъстителка е Елена Кънева, която както винаги стои колоритно на екрана.

Във вихъра на интригите с неочакван край обаче е друга, още по-атрактивна дама. Една сутрин по телефона с художника се свързва американката Ета Върнан и му предлага невероятен договор за издаване на албум с цялото му творчество. В нейната кожа влиза страхотната Елен Колева, която след успеха си в "Шивачки", получи серия от кинаджийски предложения, пише в. "Стандарт".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !