шопинг

Вести old

Риана и LVMH с нов бранд

Риана и LVMH с нов бранд

Докато всички търпеливо трета поредна година чакаме за нов албум на звездата, самата тя изглежда, че не бърза с музикалните си проекти. Преди дни Rihanna и LVMH официално обявиха пускането на нова съвместна марка, която ще е ситуирана в Париж.

„Всеки знае, че Риана е отлична певица, но благодарение на партньорството с Fenty Beauty имах късмет да я видя като истински предприемач и страхотен лидер”, заяви Бернард Арно. Марката ще предлага дамско и мъжко облекло, обувки, аксесоари и дрехи за деца.

Също така, брандът на Rihanna ще произвежда техника, канцеларски материали и продукти за градината. Тя ще се казва Fenty Maison - разбира се, на името на певицата. Преди официалното обявяване беше казано, че нова марка ще бъде наречена Project Loud France в чест на петия албум на Риана "Loud". Първата колекция на Fenty Maison ще бъде пусната за пролетта на 2019 година. Това означава, че няма да чакаме дълго.

Според WWD, марката ще се появи на пазара в следващите седмици, като нещата ще се продават предимно онлайн. Още през януари се съобщи, че певицата е наела екип от специалисти, които са работили в Louis Vuitton и Celine. Според Бернар Арно върху продуктите на Fenty Maison работи „талантлив екип от различни култури”.

Риана вече успя да се справи с два модни проекта - козметичната марка Fenty Beauty и марката за бельо Savage x Fenty. Според модния анализатор Марио Ортели, LVMH знае в какво инвестира. „Те могат да осигурят една от най-добрите платформи за създаване, маркетинг и дистрибуция. Но успехът на един нов проект зависи от качеството на извършената работа. ”

Няма коментари към този материал !