шопинг

Вести old

Джей Ло грабна приза Модна икона

Джей Ло грабна приза Модна икона

Едва ли бе изненада за някого, че латино дивата получи тази награда, защото това бе ясно още от април, когато Даян фон Фюрстенберг обяви новината.

„Дженифър Лопес използва дрехите като средство да изрази увереност и сила. И дизайнерите, и феновете очакват с нетърпение нейните модни изявления“, сподели тогава дизайнерката, въвела в света на модата роклята „Ела прегърни ме“.

 От своя страна, Джей Ло показа уважение към приза избирайки да се появи на церемонията с творение на един от култовите американски дизайнери, Ралф Лорън. Наградите на Съвета на американските модни дизайнери са едни от най-престижните и често се сочат за еквивалента на „Оскар“ в модата.

В категорията „Дизайнер на дамско облекло“ бе отличен Брандън Максуел, който бе „виновен“ за модния пърформанс на Лейди Гага на Met Gala по-рано тази година. Тогава изпълнителката съблече 3 рокли. Рик Оуенс получи приза за „Дизайнер на мъжко облекло“, Мери-Кейт и Ашли Олсън – за „Дизайнер на аксесоари“, статуетката за „Най-бързо развиващ се дизайнер“ получи Емилия Адамс Боде.

Голямата изненада бе отличието на Борда на директорите, което отиде при куклата Барби, която за своите 60 години е вдъхновила поколения наред с множество образи, които афишират, че всеки може да бъде това, което поиска.

Няма коментари към този материал !