Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Sandy Rivera, Victor Calderonе и D- Formations взривяват Yalta Club

отпечатай новината

29.08.2011 12:30 | Видян 2227 пъти

Sandy Rivera, Victor Calderonе и D- Formations взривяват Yalta Club

След невероятното лято, което Yalta Club сътвори на морето с най – големия български фестивал за електронна музика – Solar Summer Festival, клубът пренася еуфорията и емоцията от летните си партита в столицата. През месец септември Yalta Club ще предложи на всички фенове на хаус музиката имена, с които по традиция сме свикнали да купонясваме на Solar, но тази година  не бяха сред гостите на фестивала, а именно Sandy Rivera, Victor Calderone  и Dimas a.k.a D- Formation.

Първият уикенд на есенния месец клубът посреща Gabriel. Дванадесет години зад пулта, 26 години музика. Един от любимите диджеи на българската публика ще отпразнува рождения си ден в Yalta Club на 3 септември.

На 9 –ти всички „Put Ur Hands Up” за Sandy Rivera! Диджеят, който е неделима част от  Yalta Club  и приятел на българската публика идва отново у нас. Съвсем скоро беше премиерата на новото му видиео към песента „Put Ur Hands Up”, в което повече от кадрите са от София и любимият му - Yalta Club.

На следващия ден (10 септември) клубът се превръща в сцена от култовия филм Club 54, благодарение на Code: Color и таланливите музиканти от Addicted to Fun. Те са еквивалент на неподправената фънк-рок и диско емоция. Репертоарът им е изключително разнообразен, като представят хитове от 70-те и 80-те години до днес. 

16-ти септември е запазен за второто издание на една от най-успешните парти поредици у нас - Blackberry Party.  Отново клубът ще бъде разтърсен от най – доброто от R’n’B и Hip-Hop музиката, този път с вокалите на финалистката от Music Idol 2 – Нора Караиванова. Зад пулта ще видим сексапилната DJ Cass в компанията на Bugs и Naso. В събота 17 септември посрещаме Victor Calderone, който събра над 4000 души на миналогодишното издание на Solar Summer Festival.  Партитата на Calderonе фигурират винаги в графата легендарни. И всеки присъствал на някое от тях, знае защо.

На 23 септември в Yalta Club пристига артистът, за който България е като втори дом – Dimas познат още като D-Formations. Новото около испанската звезда е новата компилация за Yoshitoshi Madrid - New mix Compilation, която издаде през лятото.  Следващата вечер, 24 септeмври, в клуба ще гостува парти поредицата Surrcasm. Последният ден от месеца (30 септември) Yalta Junior и Dr.Feelgroove ще обединят на една сцена най-доброто от електронната денс музика с Hip-Hop и фънки звученето, под името United colors of music. Но изненадите от Yalta Club тепърва предстоят...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !