шопинг

Технологии

Sony Ericsson S500i за абитуриентите

Sony Ericsson S500i за абитуриентите

Водещата верига магазини за мобилни технологии в България 2be обръща особено внимание на абитуриентите. За да направи празника им незабравим, 2be им предлага поредната си привлекателна оферта, ориентирана специално към тях. През май Sony Ericsson S500i може да бъде намерен в магазини 2be на много атрактивна цена, придружен с неочакван подарък - парфюм от AVON. Така компанията дава възможност на абитуриентите да се сдобият с телефон от висок клас, който е изпълнен с „живот”.
Телефонът Sony Ericsson S500i е един от хитовите модели на марката. Стилният слайдер дава възможност на притежателя си да е в хармония със света около себе си чрез изключителната опция за автоматично променящи се според сезона «живи» теми на дисплея. Дизайнът на телефона и темите са вдъхновени от природата и разкриват красотата на дребния детайл. Освен това телефонът разполага и със завидни технически параметри - 2 MP камера, видео, MP3 player, Bluetooth, USB и слот за карта памет. 
Новият модел на Sony Ericsson – S500i вече може да бъде намерен в магазините. Във връзка с абитуриентските балове той е на нова, по-достъпна цена. Верига магазини 2be всяка година предлага атрактивни промоции за абитуриентите съобразени с техните потребности. „За нас не е трудно да отговорим на изискванията на тази възрастова група, защото нашият екип е формиран основно от млади хора. Това ни помага да разбираме интересите и потребностите им и да им предлагаме продукти, които те харесват”, коментира Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be.

Няма коментари към този материал !