шопинг

Технологии

Малкият герой на ТЕХНОПОЛИС ще носи името Знайко

Малкият герой на ТЕХНОПОЛИС ще носи името Знайко

Малкият закачлив герой, символ на веригата хипермаркети ТЕХНОПОЛИС и познат от рекламите на компанията, ще носи името Знайко. Журито на конкурса за име на героя, обявен през м. ноември 2007 г., избра това име сред конкуренцията на огромен брой предложения. За двата месеца на конкурса бяха получени повече от 80 000 предложения.
Актьорите от шоу „Комиците”, които участваха и в журито на конкурса, днес връчиха наградите на победителите. Голямата награда, ваучер за покупка на техника на стойност 3 000 лв. от ТЕХНОПОЛИС,  получи лично от Любо Нейков, Атанас Янев. Други петима участника в конкурса спечелиха ваучери за покупки от ТЕХНОПОЛИС на стойност 200 лв. Това са  Светлана Стефанова, Иво Копев, Александър Джорев,  Константин Макариев и Соня Каракашева.
Имената на всички победители бяха изтеглени чрез томбола от актьора Христо Гърбов на 11 март 2008 г. в присъствието на нотариус.
Избраното име  - Знайко - е предложено от 260 участника в конкурса. Сред най-често предлаганите имена са Поли, Техно, Роби, Сръчко и др.
„Избрахме името Знайко, защото то е символ на нашата политика към клиентите – ние осигуряваме квалифицирани и знаещи консултанти, които могат да помогнат на посетителите в ТЕХНОПОЛИС да изберат бързо и лесно своите покупки” – каза Златина Шиварова, Мениджър „Реклама“ на ТЕХНОПОЛИС.
Знайко ще продължи да дава съвети на клиентите на ТЕХНОПОЛИС като се очаква скоро да се появи на живо и да се запознае лично с клиентите на веригата хипермаркети.
  
ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, ай ти и офис техника, създадена през 2001 г. Днес вече има отворени 17 хипермаркета в 16 града в България. В тях се предлагат повече от 25 000 различни уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила. На разположение на клиентите са близо 1700 висококвалифицирани продавач-консултанти. ТЕХНОПОЛИС предлага и редица допълнителни услуги като доставка на техниката до дома на купувача, възможности за разсрочено плащане и програма за лоялни клиенти с бонуси и отстъпки.

Няма коментари към този материал !