шопинг

Технологии

Месец на Samsung в магазини на 2be

Месец на Samsung в магазини на 2be

Водещата верига магазини за мобилни технологии 2bе обявява месец на Samsung. През целия месец ноември потребителите имат възможността да закупят всички модели на Samsung на изключително ниски цени. Всички предлагани модели от тази марка в магазинната мрежа на 2be са на преференциални цени като отстъпките започват от 50 лева и ще достигат до 200. Отстъпките варират в зависимост от модела на телефона.  Моделите с намаления на Samsung се предлагат с само с абонаментните планове на vivatel.

В магазините на веригата за мобилни технологии 2bе се предлага богат асортимент от мобилни апарати Samsung. На голяма популярност се радват модели като Samsung i900 Omnia; Samsung L700; Samsung U800; Samsung U900; Samsung J700 – те са определени като хитови модели от самите потребители.

„Samsung е една от най-желаните марки апарати не само в България, но и в световен мащаб,” коментира Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be. „Предвид философията ни да предлагаме на потребителите пълен избор от продукти и услуги, както и оферти, съобразени с това което те търсят и от което се интересуват, решихме да направим и този месец на Samsung. Смятаме, че възможностите, които предлагаме през ноември за апаратите Samsung са привлекателни за всички почитатели на марката и отговарят на очакванията на широк спектър потребители.”

Тази инициатива на 2be е поредната стъпка на компанията, целяща да достигне до своите потребители и да задоволи техният потребителски интерес.

Няма коментари към този материал !