шопинг

Вести old

Лагерфелд и Кая пуснаха общата си колекция

Лагерфелд и Кая пуснаха общата си колекция

Още в началото на тази година дизайнерът Карл Лагерфелд и 16-годишната дъщеря на Синди Крофорд, Кая Гербер зарадваха всички фенове на модата с новината, че ще пускат обща колекция. Преди броени дни тя стана и достъпна в официалния сайт на дизайнера karl.com под името KARL X KAIA.

"Кая беше идеалният кандидат за сътрудничество. Тя е най-търсеният модел в света, чието око за модата е подготвено и уверено", сподели Лагерфелд, по време на официалното представяне на колекцията в Лос Анджелис.

От своя страна Кая споделя, че винаги е мечтала да създаде своя модна линия, но никога не си е представяла, че ще го направи толкова скоро и в партньорство с един от най-добрите дизайнери на всички времена. KARL X KAIA включва дрехи, обувки и аксесоари, представляващи комбинация от изисканата парижка естетика на Карл и елегантния стил на Кая.

Изненадващо супермоделът и дизайнерът са добавили в колекцията и няколко модела обици и чоукъри, изработени от кристали Swarovski, покритие от родий и първокачествено черно кадифе.

Няма коментари към този материал !