шопинг

Вести old

Риана спретна модно шоу в Ню Йорк

Риана спретна модно шоу в Ню Йорк

След като пропусна един сезон, тази година певицата-дизайнер Риана се завърна отново с гръм и трясък на на модния подиум в Ню Йорк. В последният ден от седмица на модата в Голямата ябълка звездата представи дългоочакваната си колекция от бельо и спално облекло, наречена Диви и готини.

Модното шоу, което се излъчваше на живо в YouTube се състоя в изоставена корабостроителница в Бруклин. Тя бе превърната в истинска райската градина на бъдещето -навсякъде имаше зеленина, от кактуси до хидропонни салати, от огромни зелени сфери до саксии, подредени по етажерки. Дори подиумът бе от изкуствена трева.

Всичко това бе примесено с разкрепостена хореография и ефектни танцови изпълнения. По него дефилираха манекенки от всяка раса и с всякакви структури на тялото. Това е поредния факт, който затвърждава тезата ни, че модната индустрия се опитва да излезе от рамките на стандартизираната красота, а Риана определено знае как да го направи.

Начинът, по който звездата представи новата си колекция е продължение на идеята ѝ, на която тя заложи в рекламата кампания на линията си за грим. За снимките също бяха избрани модели с нестандартна красота. Новата колекция предложи бельо за всеки вкус, а разнообразието от цветове е наистина огромно.

По време на ревюто най-голямо впечатление направиха моделите, които носеха пижама от бяла коприна, черен корсет, който спираше точно под дръзко разголени гърди и бикини, които почти не скриваха нищо от дамските прелести. Кулминацията на ревюто бяха двете бременни моделки, които дефилираха на подиума, демонстрирайки гордо коремчетата си.

Няма коментари към този материал !