шопинг

Вести old

Тоалети от подиума ще се продават в Маринела на софийската модна седмица

Тоалети от подиума ще се продават в Маринела на софийската модна седмица

От понеделник в 5 вечери Софийската модна седмица ще събере водещи дизайнери и модни къщи от България и света на дефилета, уникални шоуспектакли и афтър партита в залите, клубовете и ресторантите на хотел Маринела.

В една от вечерите на маратона за първи път в България ще се организира т.нар. рануей продажба на тоалети от подиума, каквато се практикува след ревютата на много места по света. Специално за проявата у нас пристигат дизайнери от Индонезия до Македония, заедно с традиционните участници от Италия, Франция и другите лидери в бранша.

Втората от вечерите пък е посветена на 12 талантливи студенти по дизайн и минава под егидата на сдружение Маринела, което им дава шанс да се изявят пред отбраната публика на дефилетата и да намерят своите първи клиенти. Специално внимание е отделено на 8 фризьорски спектакъла, подпомогнати от Кристиан оф Рома, на които феновете ще видят най-новото и най-революционното от майстори от Италия и България, сред които и коафьорът на първата дама Деси Радева.

Лице на седмицата на модата е Ивайла Бакалова, която е в отлична форма. Жени Калканджиева и моделите на Визаж ще изнесат дефилетата. В тях ще се включат и международни звезди от подиума, сред които и актуалната Мис Македония. Организатор на маратона от събития от 17 до 21 септември в хотел Маринела е Мария Бонева и нейната телевизия Код Фешън.
 

Няма коментари към този материал !