шопинг

Вести old

Долче и Габана с екстравагантно шоу

Долче и Габана с екстравагантно шоу

Доменико Долче и Стефано Габана представиха колекцията на Dolce & Gabbana Spring 2018 Alta Moda, нейния компонент от висок клас за жени. Екстравагантната презентация се състоя в Нюйоркската Метрополитън Опера в Линкълн Център, далеч от дома на дизайнерите в Милано, в присъствието на модните редактори и някои от най-богатите клиенти на марката.

В шоуто се включиха разнообразни модели, а на подиума на Alta Moda дефилираха Halima Aden, Ашли Греъм, Maye Musk и тунизийският модел Sonia ben Ammar, които се появиха от каскадно стълбище, покрито с цветя, облечено в челюсти. Карли Клос, Тейлър Хил, Римей Стрийд и Джоан Смълс също бяха сред моделите, които да се разхождат на шоуто.

Наоми Кембъл закри шоуто. Ревюто на първия ред изгледаха Даян Крюгер, Дакота Фанинг, Джейми Фокс, Катрин Зита Джоунс и дъщеря й, както и племенницата на принцеса Диана, моделката Лейди Кити Спенсър. Долче и Габана представиха колекция изпълнена с пайети, пера, подплатени талии и екстравагантни накрайници.

Мотивите са взети от Ню Йорк и САЩ и съдържат препратки към Статуята на свободата, Таймс Скуеър, знамената със звезда, емблематичните небостъргачи, жълтите кабини, а манекените бяха облечени в костюми, кожени рокли и якета. Вечерта завърши с фойерверки над фонтана на Линкълн Сентър.

Няма коментари към този материал !