шопинг

Вести old

Moschino в дизайнерска колаборация с H&M

Moschino в дизайнерска колаборация с H&M

Разговор на живо в Instagram между Джиджи Хадид и приятеля й Джеръми Скот разкри новината: следващата дизайнерска колаборация на H&M е с MOSCHINO – култовата италианска марка, с която Джеръми Скот вкарва нова доза поп енергия, след като през 2013г. заема поста творчески директор. Колекцията MOSCHINO[tv] H&M ще се продава онлайн и в избрани магазини на H&M в целия свят от 8-ми ноември.

Разговорът между Джиджи Хадид и Джеръми Скот бе прожектиран на дигитални екрани по време на ежегодното парти в Коачела, Калифорния и беше излъчен на живо @hm Instagram, изненадвайки гостите с голямата новина. Джеръми и Джиджи бяха облечени в първите модели от колекцията MOSCHINO[tv] H&M – колекция, изпълнена с жизненост, игривост и хумор, които са присъщи за марката и я превърнаха в една от най-обичаните в света на модата днес.

Специално за H&M Джеръми Скот е създал нови дамски и мъжки колекции MOSCHINO, както и пълна гама аксесоари и дори някои допълнителни изненади. „Много се вълнувам заради MOSCHINO[tv] H&M. Работата ми е да се свързвам с хората чрез модата и с това сътрудничество ще успея да се докосна до много повече от моите почитатели, отколкото някога е било възможно“, казва Джеръми, творчески директор на MOSCHINO.

„MOSCHINO[tv] H&M е перфектното сътрудничество за модата в момента, съчетавайки поп, улична култура, логотипи, а също и блясък. Джеръми е невероятен – знае как да се забавлява чрез модата и да се свързва с феновете си по целия свят“, казва Ан-Софи Йохансон, творчески съветник на H&M.

Кампанията MOSCHINO[tv] H&M е една радикално иновативна телевизионна концепция, която преплита социални и традиционни медии, за да създаде завладяваща мултиплатформа – нов вид увлекателно преживяване за цифровия свят.


Няма коментари към този материал !