шопинг

Вести old

Saint Laurent мести ревюто си в Ню Йорк

Saint Laurent мести ревюто си в Ню Йорк

След като преди няколко седмици стана ясно, че Prada също възнамерява да представи своята Cruise колекция на 4 май в Ню Йорк, Антъни Вакарело също изненада всички почитатели на модата, като обяви, че следващото ревю на френския бранд ще бъде в града на голямата ябълка. 2018 година се очертава да бъде пълна с изненади.

Освен, че видимо има някаква странна тенденция почти всеки моден бранд да сменя креативния си директор, тази година ще има и препозициониране на модните дефилета. Saint Laurent е вторият европейски бранд, който обяви, че сменя модния подиум за следващото модно шоу.

Антъни Вакарело е готов да замени Париж с Ню Йорк, за да представи новите си предложения за сезон пролет-лято 2019. Креативният директор на емблематичния френски бранд потвърди още, че по време на шоуто в града на голямата ябълка ще бъдат представени, както дамски, така и мъжки модели.

Модното шоу се очаква да се проведе на 6 юни, като ще последва тазгодишните награди за CFDA на 4 юни, а също така съвпадна с първата модна седмица за сезон пролет-лято 2019, която ще се проведе от 3 до 7 юни.

Няма коментари към този материал !